Начини на плащане

1. Плащане при доставка(в брой) -  Потребителят се задължава да заплати в момента на доставката на куриера, извършващ доставката пълната стойност на доставената стока, съгласно потвърдената поръчка, ведно с цената за доставка на стоката.

2. Easypay(в брой) - Може да Получите/Изпратите паричен превод в произволно избран от вас офис, работещ в системата на Easypay. Такива каси има над 1500 в цялата страна - в клоновете на ЦКБ, ПИБ, Office 1 Superstore, както и в повечето магазини на Билла, Пикадили, Фантастико и др. Може да прочетете повече за това какво представлява системата Easypay като натиснете тук

3. Заплащане с кредитна или дебитна карта. Обработката на данните на картата и транзакцията се осъществява от Stripe. Ние получаваме само резултата от заплащането.

4. PayPal.com PayPal.com е международна система за електронни плащания. Поддържа всички видове кредитни карти, както и дебитни карти Visa Electron, които поддържат електронни плащания. За да платиш от PayPal.com, трябва предварително да имаш регистриран акаунт, както и добавена и потвърдена банкова карта. Ако нямаш акаунт в PayPal.com, разгледай останалите начини за плащане.

5. Плащане чрез банков превод.

Данни за сметката, по която се осъществява плащането при варианта „плащане чрез банков превод”
• Титуляр на сметката: МИМИЦВЕТ ООД
• Име на банка: Банка ДСК
• IBAN: BG66STSA93000025581100
• BIC: STSABGSF

За всякакви въпроси, не се колебайте да ни потърсите на тел:
+359887 244 604
или
на email : cvetarnicadalia@gmail.com

Желаем Ви приятно и удобно пазаруване!