За нас и нашият е-магазин за продажба на цветя и доставка на букети в Русе

Здравейте уважаеми клиенти,
За нас е удоволствие да Ви приветстваме в нашия реален и онлайн магазин за продажба на цветя и доставка на букети в Русе, където сме  уверени, че ще намерите и изберете най-добрият и подходящ продукт, чрез който да зарадвате Вашите най-близки хора на техния специален ден и да изразите своето уважение към колеги и бизнес-парньори.

Фирмата ни , собственик на сайта МИМИЦВЕТ ООД е създадена през 1998г. и се занимава основно с производство, търговия и доставка на цветя, изработка на букети, цветни и плодови кошници, сватбени и булчински букети, аранжировки и цветна декорация за лични тържества и фирмени събития. През дългия период, в който осъществяваме нашия бизнес, натрупахме богат опит и успяхме да изградим чудесни отношения и да бъдем полезни на много наши клиенти от град Русе и региона. Следвайки желанието, за повече щастливи хора около нас, се стараем максимално да помогнем в избора на всички, които имат стремежа и искат да подарят нещо красиво и стилно. В екипа ни работят млади и вдъхновени хора с модерни познания в тайните на флоралното изкуство и високи естетични критерии, които могат  пълноценно да отговорят на всичките Ви въпроси, свързани с покупката на цветя и букети, както и да Ви посъветват за това, към какво да се насочите, за всеки различен случай или повод.

Благодарение на нашия магазин за цветя, нашите партньори и куриери, извършваме доставка на цветя, букети и цветни аранжировки в Русе и областта. Нашата обикновена доставка е 5лв в рамките на града и осъществена по най-високите стандарти, с което гарантираме безупречния и красив вид на цветята и букетите. Допълнително изработваме и букети по Ваши индивидуални идеи, като към всеки от тях, предлагаме богат избор от плюшени играчки, комплекти от изискани алкохолни напитки и много други подаръци по заявка.

Голяма част от изработените от нас букети, кошници и аранжировки може да разгледате на снимките поместени в нашия сайт! 

Oсигуряваме доставка на букети и доставка на цветя за град Русе, целогодишно, по всяко време на денонощието, без почивни дни или други ограничения!

За повече информация, можете да се свържите с нас на телефони :

+359887244604
или
на email : daliaflowersbg@gmail.com

Желаем Ви приятно и удобно пазаруване!