Условия за доставка на букети в Русе и региона

Общи условия за продажбата на цветя и доставка на букети в Русе

 

БгЦвете извършва доставки на букети в Русе ,продажба на цветя , цветни и плодови кошници, сватбени и булчински букети, аранжировки за град Русе и региона . Доставката за рамките на град Русе е БЕЗПЛАТНА, а за региона е 20 лв

доставка на букети в Русе

Осигуряваме доставка на цветя целогодишно, по всяко време на денонощието, без почивни дни или други ограничения!

Доставките на букетите за град Русе се изпълняват от 7.00 ч. до 24.00 , но Вашите поръчки се приемат 24ч. в денонощието включително и почивните дни и официални празници

За да се избегнат закъснения Ви съветваме да не избирате точен час на доставката, а тя да бъде в определени часови или времеви интервали, освен ако изрично не желаете да бъде фиксиран точен час.

БгЦвете не носи отговорност за поръчки с подадена неточна и/или непълна информация, като при констатирана такава, ще се свържем с Вас за уточнение.

В случай, чe нашите куриери не могат да открият получателя на посочения адрес и не сте оставили телефон за връзка с него , избраният от Вас продукт, може да се приеме от трети лица. Ако изрично не желаете това, ще доставим букета веднага щом се свържем с получателя или с Вас. Също така Вие и/или получателят можете да вземете букета си от магазина ни.

Възможна е подмяна на избран от Вас продукт ( букет, бонбони, плюшена играчка и т.н. ) с друг близък до него, като вид и цена. Това се налага ако временно го нямаме в наличност, като ще бъдете уведомени за това на мейл или на посочения от Вас телефон. От Вас зависи да приемете или откажете замяната.

 

За всякакви въпроси, не се колебайте да ни потърсите на тел:

0882 74 27 26

0887 244 604

или

на email : daliaflowersbg@gmail.com

 

Желаем Ви приятно и удобно пазаруване!