Доставка на цветя за осми март за всички дами, според зодиака

Задавате ли си въпроса каква точно да бъде изненадата по повод този празник ? Доставка на цветя: За милата ? За майката ? За колежката ? За порасналото вече мое момиче, което е станало жена, а може би и майка ? Ето:

СЪВЕТИТЕ НА СПЕЦИАЛИСТА за 8 март

Всяка жена би се усмихнала с най-прекрасната усмивка на света !
Ако на вратата позвъни куриер и каже : ДОСТАВКА НА ЦВЕТЯ ЗА ВАС !
Цветята имат език, с помощта на който можете да докоснете сърцето на която и да е представителка на нежния пол. Символиката е свързана преди всичко с цветовете и най- общо казано белите цветя означават невинност, жълтите цветя– богатство, а червените цветя – любов и страст. Тъй като тази година 8 март е в петък, то нека кажа и че вибрацията на деня е свързана с Венера. Тоест, цветята, които избирате могат да бъдат съзвучни, ако са предпочетени предимно пастелни тонове, също така розови цветя и/или опаковки, както и светло-сини. Задължително в декорациите трябва да фигурират тревисто-зелено и кафяво. Само че, не пренебрегвайте и зодиакалният знак на родената ваша мила жена.
доставка на цветя за осми март
И така, ако ИСКАТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ДОСТАВКА НА ЦВЕТЯ :

цветя за 8-ми март

Зодия Овен

1. за родена под знака ОВЕН– изберете ЦВЕТЯ които да са ЧЕРВЕНИ. Подходящ е и червен цвят на панделката. В декорациите е хубаво да се вземат военни цветове, нали Овенът се управлява от Марс. Не случайно жените, родени под знака на Овена са склонни да командват и да воюват. Букет например от гладиоли / задължително червени / е един от най-подходящите варианти за доставка на цветя за Овена. Червената гладиола носи послание за вярност, памет, чест и искреност. Червени карамфили също стават. Както и ухаещи зюмбюли.

доставка на цветя за осми март

Зодия Телец

2. за родена под знака на ТЕЛЕЦ-изберете класиката! Не забравяйте да придружите букета със солиден подарък ! Ако няма подарък, Телецът няма да забележи и цветята. Телците предпочитат ненатрапчивите цветове. Розите са най-дорият избор за жената – Телец. Особено ако тя търси популярност. Розовите гербери също са за предпочитане когато поръчвате доставка на цветя за жена Телец. Комбинацията със златни панделки и всякакви други допълнения които правят букета богат, тежък и красив са добре дошли.

доставака на цветя за осми март

Зодия Близнаци

3. за родена под знака на БЛИЗНАЦИ. Първото нещо, което трябва да знаете е нейната склонност да обръща повече внимание на думите, с които ще бъде поднесен букетът и по-малко внимание на самия него. Задължителни са сребристи елементи, панделки от сребърно ламе, а също и някакъв детайл, който да привлича вниманието. Сигнално-жълта хартия например. Цветята, които бихте избрали за букет, който ще бъде доставен за жена – Близнаци е хубаво да са бели или жълти на цвят. Букетът трябва да е ефирен, а не тежък.

доставака на цветя за осми март

Зодия Рак

4. за родена под знака на РАК. Преди всичко не забравяйте, че те са непоправими романтички ! В букета за Рак трябва да вградите лилави цветове и сребръни утенъци във вид на панделки. Люлякът означава влюбеност, а магнолията – „желая те”, имайте предвид езикът на цветята, за да впечатлите жената – Рак. Тя обръща внимание на символиката. Ако жената Рак е вашата майка – нека й доставят букет от орхидеи. Орхидеята означава благородство, красота, изтънченост и най-вече дълбоко уважение.

доставка на цветя Русе

Зодия Лъв

5. за родена под знака на ЛЪВ. Управител на Лъва е Слънцето, така че в никакъв случай няма да сгрешите, ако букетът е от слънчогледи. Изобщо слънчево-жълтите както и оранжевите цветове в съчетание с всякакви топли утенъци и златно ще впечатлят всяка жена Лъв. Пурпурно също. Тя често страда от мания за величие, така че букетът трябва да е помпозен. Розата е подходяща, тъй като тя е цветето на популярността. Други цветя, които можете да поръчате да бъдат доставени на жена Лъв са камелии – те означават благородство.

доставка на цветя Русе

Зодия Дева

6. за родена под знака на ДЕВА. Не е случаен начинът по който е назована зодията – Девата е девойка, девица, чисто и невинно създание. Белият цвят е нейният, значи – букет от бели цветя и не особено претенциозен. Цветето което най-подхожда на Девата е момина сълза. Можете да изберете още букет от маргарити, които се свързват с невинност и чистота. Мимозата е също подходяща – означава скромност, срамежливост. Ако поръчвате доставка на цветя за бизнес дама – бели лилиуми. Те са целомъдрие и добродетел.

доставка на цветя Русе

Зодия Везни

7. за родена под знака на ВЕЗНИ. Тук преди всичко трябва да наблегнете на допълненията към букета. Везните обръщат сериозно внимание на аксесоари. Панделките и хартията да са ако е възможно в бакърени утенъци. Медта е металът на Венера. Букетът задължително трябва да бъде много изискан. Нищо излишно, трябва да е добре балансиран. Цветята да са в нежни, меки тонове. Да бъдат традиционно познатите цветя. Ако поръчвате доставка на цветя на жена Везни, хубаво е да запомните само едно – нищо ексцентрично !

доставка на цветя Русе

Зодия Скорпион

8. за родена под знака СКОРПИОН. Ей сега, ако знаете какво ви се пише, ако сгрешите ! Скорпионките предпочитат живот на контрасти и цветовете на знака са Черно и Бяло. Все пак не ви съветвам да поръчате да им доставят букет от бели или черни рози. Знайте, че всичко при тях е една дума – страст, така че кървавочервеното е прекрасен избор за букет. Цветята да са с вишневи или винени нюанси – любов и страст, ярко червени – възхищение и най-важното – да имат аромат ! Изберете червени камелии– „ти си огънят в сърцето ми”.

доставка на букети Русе

Зодия Стрелец

9. за родена под знака СТРЕЛЕЦ. Широкоскроените жени Стрелци дори и няма да забележат ако забравите да ги включите във вашият списък за доставка на цветя. Но все пак празникът изисква да им бъде указано уважение. Препоръчителни са всякакви букети в есенни тонове. Много важно условие – букетът да бъде голям. Повтарям – голям, а не скъп. Освен есенните жълто, оранжево, ръждиво и кафяво, друг цвят подходящ за тях е тюркоазеното. Лавандула / означава откровение / това е сполучливо също за жена Стрелец.

доставка на цветя за осми март

Зодия Козирог

10. за родена под знака КОЗИРОГ. Тук букетът трябва да бъде малък, но скъп ! Категоричният цвят е черен, но не дай си Боже да поръчате на жената Козирог да й доставят букет от черни рози ! При това за 8 март ! Виж, ако са тъмно сини, това е друга приказка. Може да бъдат включени тъмно лилави, както и индигови утенъци във вид на панделки или хартия.. Букетът в никакъв случай не бива да е натруфен. Амарилис, който на езика на цветята говори за гордост и величава красота е едно от добрите решения за жената Козирог.

доставка на букети Русе

Зодия Водолей

11. за родена под знака ВОДОЛЕЙ. Тук ви е позволено да отпуснете въображението си колкото си искате. Колкото по-шантав и щур е букетът за жената Водолей, толкова по-впечатлена ще бъде тя. Цвете, което изразява приятелски скроената натура на Водолея е жасминът, който означава дружеско предразположение. Ако трябва да поръчате доставка на цветя за жената Водолей, задължително е букетът да е в цветовата гама на електриковите нюанси. Можете в букета да включите плодове, зеленчуци и каквото друго ви хрумне.

доставка на цветя Русе

Зодия Риби

12. за родена под знака РИБИ. Хубаво е да го съобразите с медиумичната натура на Рибите. Както и задължителни тук са посланията на цветята. Колкото по-хаотично са подредени те, толкова по-добре. Хаосът е типичният начин за подреждане на нещата при Рибите. Можете да поръчате да бъдат доставени букети от разнородни цветя в комбинация. Например – нарциси / взаимна любов, симпатия / плюс червени лалета / обяснение в любов, взаимност /. Важно е панделките да са в морско синьо-зелено.

Автор: КРЕЯ /астро-нумеролог/
0877 511 688