Нова Година 2015

Според Източния календар 2015 ще бъде символ на Дървената овца.Тези мирни домашни любимци обещават тих редовен живот изпълнен с оптимизъм и радостни събития.

Класически коледни подаръци

Не е необходимо подаръкът да бъде скъп , това е в противоречие с основния символ на годината. Подаръците за Нова година трябва да бъдат практични и емоционални. Те могат да бъдат стоки за домакинството, аксесоари за пътуване, кожени изделия, книги, Можете също така да бъде бисквитки във формата на агне или коза за празничната трапеза . В крайна сметка, всеки обича да получава подаръци, ръчно изработени специално за тях.

Необичайни Коледни букети

Един добър начин с доставка на цветя да се поздравят роднини, които са далеч .Тя може да бъде както класически букети, както и кошница с плодове- коледна елха, украсена с топки, клончета от борови иглички, шишарки и снежинки. Ние също може да направим един букет по ваши идеи и желания.

Нашата компания може да достави Вашият букет и поздравления до всеки град в България. Молим нашите клиенти да правят поръчки за Нова година по-рано, така че ние да можем да поръчаме точните цветя. За да направите това, изберете желаното място в града, изберете цветята и извършете плащането, и ние ще се свържем с вас за повече подробности!

Ние сме щастливи да Ви помогнем да дарите щастие на вашите приятели и близки. Вашата положителна обратна връзка е най-добрата награда за нас. Благодарим ви, че ни се доверявате вече 9 години!

Желаем Ви щастлива нова година и късмет!