Доставка на цветя за любимата-14 февруари

След основните зимните празници – Коледа и Нова година следва и дългоочакваният празник за всички влюбени -Свети Валентин.Той се отбелязва ежегодно на 14 февруари и, въпреки факта, че дойде при нас от Запада той е обичан от много хора и се празнува и в нашата страна. На този ден, влюбените се поздравяват помежду си и се вричат в романтичните си чувства. Някои хора поздравяват на този ден родители, приятели, деца – всички към които изпитват любов и искат да им напомнят за нея.
В деня на влюбените е една традиция размяната на подаръци, символизиращи любовта. Жените често бъдат изненадани с доставка на цветя и плюшени играчки,или изпратени картички на приятели във форма сърце с пожелания за любов и щастие. Подаръците за 14 февруари могат да бъдат класически, подходящи за всеки повод: Букети за жени и за мъже елитен алкохол,бутилка вино,шоколадова бонбониера.
Какво да подарим на любимата за 14 февруари
Цветя. Най-често избираният подарък по тази причина можете да изберете червени рози символизиращи любов и страст. Най-търсеният букет от 101 червени рози. С такъв подарък няма да останете незабелязан за всяка жена това е едно от най-добрите обяснения в любов.
Сладкиши. Добавянето на цветя под формата сърце или кутия шоколадови бонбони е идеално допълнение към перфектният подарък.
Плюшени играчки. Мечета в различни размери и цветове – класически и много сладък подарък. На нашия сайт има и много други меки животни:котета, малки кученца – ние ще се опитаме да намерим каквото Вие пожелаете.
Балони. Надуваеми балони с хелий във формата на сърце или разноцветни – ние ще Ви помогнем да изберете най-добрият вариант индивидуално за Вашия букет, според Вашите желания.
Поздравителни картички. Малки поздравителни картички във формата на сърце са традиционни подаръци за Свети Валентин. Изберете Вашата любима картичка и ние ще Ви предоставим предложенията си, и ако е необходимо мениджър ще ви помогне да формулирате отличен поздрав.
Какво да подарим на своя любим за 14 февруари
Елитен алкохол. Добро уиски в стилна опаковка или бутилка вино класически мъжки подарък, който е подходящ за всеки повод.
Кошница с плодове. Микс от екзотични плодове или набор от продукти в кошницата – е стилен подарък за мъже. Можете да избирате вашия подарък, водени от собствения си вкус и предпочитания на получателя. На нашия сайт са варианти на подаръци за различни бюджети и вкусове.
На нашия сайт можете да намерите голямо разнообразие от подаръци за 14 февруари, които ние сме щастливи да направим с доставка на цветя Русе както и за цялата страна . По Ваше желание можем да изработим ексклузивни букети, които не са представени в каталога. Обадете ни се или ни пишете и ще изпълним Вашите желания и заедно ще постигнем най-доброто решение. Нека Вашият подарък дари на любим човек топли и романтични емоции. Бъдете винаги заобиколен от любов и щастие!
Екипа на бгцвете ще ви консултира безплатно при избора на цветя за любимия човек.