Астро букети (доставка на цветя Русе ) за зодия Водолей

или Цветни любопитки според хороскопа – част 2

Родени през Февруари

Ако планирате доставка на цветя Русе и избирате букет за близък и любим човек, за който знаете че е роден през месец Февруари, ще ви е от полза да откриете, характеристиките на кое цвете притежава той, за да се ориентирате, каква цветна аранжировка би му допаднала най—много.

Цвете на родените между 01 Февруари и 10 Февруари: Имел
Тези хора са енигматични и чаровни, като листчетата на розата и крилото на птицата, те притежават неповторима грация и изящество.Тяхната изтънчена натура изисква само най-доброто, те обожават комфорта и предпочитат лукса. Винаги са интересни за противоположния поли и са обградени от обожатели и поклоннички. В името на любовта са способни на безразсъдни постъпки, следвайки порива си за щастливо бъдеще. При избор за доставка на цветя за представителите на тази зодия избирайте нещо специално (vip букети) .

Цвете на родените между 11 Февруари и 19 Февруари: Беладона
Хората родени в този интервал от време, имат приятна външност, съчетана с вътрешна красота. Техният тънък ум оценява човека още при им първата среща, а чувството им за собствено достойнство не им позволява да вървят в разрез със съвестта си. Те трудно се адаптират към останалите, понякога са и асоциални личности. Но за нищо на света няма да захвърлят приятелите си. Много са трудоспособни, бързо правят кариера, постигат много в живота. Късметлии са, както в любовта, така и в различните лотарийни игри. При доставака на цветя за тях е удачно да се подбират пъстри и жизнерадостни букети .

Цвете на родените между 20 Февруари и 28 Февруари: Мимоза
Хората, родени под този знак, приличат на цветята. Отличават се с повишена чувствителност. Мимозата приживява болезнено, ако усилията й останат недооценени. Внимание, шефове, не я претоварвайте с много задачи! Тя не се жали, всеотдайна е, когато трябва да свърши възложената й работа. За да получи похвала, Мимозата е готова да пренебрегне отпуските и болничните. Подходящи за доставка на цветя са всички букети с бели и нежни цветове .

Тъй като 29 февруари е веднъж на четири години, родените на този ден могат да се чувстват ощетени, но съдбата ги е компенсирала, като ги е надарила с особена харизматичност и неустоимо обаяние. При доставка на цветя Русе за тях са подходящи екзотични цветя (напр. стрелиция) и нестандартни букети.

Цветя за подарък за родените през Февруари и зодия Водолей: бял люляк, нарциси и орхидеи.