Астро букети (покупка на цветя и доставка на букети Русе) за зодия Козирог

или Цветни любопитки според хороскопа – част 1
Родени през Януари

Питали ли сте се някога, кое е цветето, което съответства на рождената дата на човека, на когото подаряваме? Ако е така, значи ще ви е интересно да откриете, качествата на кое цвете притежава съответният човек и следователно подходящият букет за него. Започваме с тези, които са родени през месец Януари:

Цвете на родените между 01 Януари и 10 Януари: Жълта тинтява
Хората родени в този период обикновено са скромни , дори свенливи и често срамежливи в отношенията си с другите. Домошари по душа, не обичат шумните компании и празненства, чувстват се уютно в къщи, удобно настанили се в любимия фотьойл, пред телевизора. Прекрасни съпрузи и отлични домакини. Отзивчиви и изпълнителни, обикновено постигат целите си благодарение на пословичното си трудолюбие и упоритост, което ги прави любимци в очите на началниците им. Чудесни приятели са, откровени и умеещи да правят жертви. За тях подходящ избор за доставка на букети са всички в светли и бели тонове, напр. букети с цветя, като бели рози и бял лилиум .

Цвете на родените между 11 Януари и 20 Януари: Магарешки трън
Хората със знака на това цвете обикновено са суетни, творчески неорганизирани и често любители на сладките приказки. Най-важно за тях, обаче е приятелството. За да го защитят те са готови да се хвърлят в свирепа битка, с този който го застрашава или напада. Може би зад маската на агресията те се опитват да прикрият друго свое качество-ранимото си сърце и готовността си винаги да се притекат на помощ на близките си. Те са свято предани на семейството си, за тях то е пристана, където могат да се почувстват уютно с цялата си душа. За тях подходящ избор за доставка на букети са всички в розови и лилави тонове, напр. красиви букети от розови рози, лизиантус и лилави орхидеи (ванда) .

Цвете на родените между 21 Януари и 31 Януари: Имортела (безсмъртниче)
Хората родени под знака на това цвете, се отличават със здравословния си начин на живот, обичат и се занимават със спорт. Този дух, който изграждат, ги прави способни да оживяват в критични житейски ситуации и да намират правилни решения в тежки моменти. Борбата още повече укрепва волята им. Цветята, които обичат са в червената тоналност и съответно и избора за доставка на букети, трябва да съчетава такива цветя.

Като цяло, ако ви предстои да подарявате някому цветя и той е зодия Козирог, цветният хороскоп подсказва, че е най-удачно да се подаряват също бели карамфили и лалета.